i can see it in your eyes, were gonna last

herregudars bananers äppelskruttar vad bra livet är just nu. snart tvåtusenelva och allt, det är nog en av dom bästa tiderna på året, nyår. alla är så glada och fina och lyckliga. åh
imorgon ska jag åka på min fina nya bräda. ja, jag är lite rädd. tänk om jag har glömt av hur man gör liksom, åååh igen!förresten. kent är himla bra, i alla fall fyra av hans trehundratusen miljoner låtar.


i just wish i could have this moment for life

en dag ska jag gifta mig med en av dom här. bara så att ni vet. så att ni inte blir förvånade typ.

everyone deserves to sparkletänkte fortsätta på jossans tema fina bilder. för den här bilden. den är fin. och då menar jag FIN.

with so many things to be thankful for, I'll just say thank you, for you.


jag kan inte riktigt säga vad som är så fint med den här bilden. den är bara så fin.

it's you. it's always been you.

jag tror vår skola försöker döda oss. alternativt härda oss inför en ny istid. kallt är det i alla fall. och inte mysigt kallt utan bara kallt. äckligt kallt. så att man fyrser.

men jag är glad. för vi har skrivit vårt sista prov för i år. det är lycka. ren och skär lycka förpackad i ett litet hjärta på en liten sjuttonåring som fryser. och som Josssan sa, nu är det snart nyår. och vi blir arton. arton arton arton! jag vill ha internetbank, jag vill kunna köpa skivor på cdon, jag vill kunna ta bilen istället för cykeln men mest av allt vill jag kunna säga att jag är vuxen. även om jag vet att jag inte kommer vara det. men på papperet är jag vuxen. och jag får köpa trisslotter.

don't tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon

idag va en såndär dag när jag gjorde saker jag inte borde göra. det va kanske inga världsliga saker, jämfört med andra grejer är det nog en fis i rymden eller en bananfluga i media marks enorma lagerlokal, men för mig var det världsligt.
jag vandrade runt i klackar när det är snö och halthalthalt ute, livsfarligt. jag borde tänkt lite.
jag köpte en smoothie, mitt i vinter. jag frös ju inte mindre precis!
jag limmade med superlim, (och då menar jag SUPERLIM), tänkte på annat och lyckades nästannästan limma ihop fingrarna. igen..
jag trodde jag hade missat bussen, började gå och blir omkörd av den. dom är tillochmed sämre än mig på o hålla sina tider, o då är man dålig ska ni veta! hehe, men det va en bra tisdag ändå.

ÅH. sexton dagar kvar till nyår. 2011 blir ett fint år. 18, körkort, frihet och sist men inte minst (fast dom är nog minst när jag tänker efter) jag får köpa trisslotter helt själv, cooooolt.


the only reason i hate you now is because i loved you then.

att ställa klockan på elva och sen snoooozzzza fram till 20 i ett. ja. det är sånt som bara riktiga söndagar bjuder på. och det är sånt som en sjuttonåring i sina bästa år verkligen behöver efter en lång skolvecka.

OCH SHIT VAD GLAD JAG BLEV NU! kollar på gossipgirl och så visade dom serena i närbild och hon var typ drogad och massa sliten. och vad ser jag? JO FINNAR. HON ÄR FUCKING MÄNSIKLIG! tjejen är dödlig! åååh lycka <3<3<3<3

nu ska jag byta till horisentalt läge och smälta min kycklingpizzzzZzza.


have you ever been alone in a crowded room?

har spenderat hela min lördag med att sjunga. vi har repat, repat och repat lite till inför konserten nästa vecka. det blir bra. ja. det blir det minsann. sen sjöng vi på biblioteket. måste säga att det var en väldigt befriande känsla att för en gångs skull få låta i ett bibliotek. om ni ville veta liksom.

nu är jag typ så här

trött. så jag tänkte nog sova. eller nej. jag tänkte kolla på glee och inte gå upp förän JÄTTEsent imorgon. för idag gick jag upp omänskligt tidigt för en lördag. KLOCKAN 7. okej. halv åtta. fem över halv kanske den hann bli. men klockan var ställd på sju. och bara det är ju hemskt.

ha en bra natt mina vänner. det ska jag ha i alla fall. och om ni hade tänkt ha en dålig natt så kan ni kolla in den här videon. för seriöst, tre ord: jag dör.
livet suger inte, det är du som suger på att leva.

idag har verkligen inte varit min dag. det kändes typ som om någon verkligen ville att jag skulle dö. först gick matteprovet pissdåligt. OCH DÅ MENAR JAG PISSDÅLIGT. jag ville dö lite. sen fick vi tillbaka historiainlämningarna och jo, ni gissar rätt. det gick PISSDÅLIGT det med. jag ville dö lite till.  och sen, ja vad upptäcker jag då? jo att min rygg vill dö. så det var ju himla onajs faktiskt.

MEN sista lektionen hade vi dans så då blev jag lite glad igen. fast sen blev jag ledsen för min rygg dog igen. då köpte jag en jääääättstor godispåse och gick hem till min säng. och ja. det är där jag befinner mig nu. i horisontellt läge. det bästa av lägen.

och ni gissar återigen rätt. jag kommer nog att behålla det här läget resten av kvällen. för som sagt. det är det bästa av alla lägen.

en liten sammanfattning av min dag. jag vet inte riktigt var roboten, dinosaurien och dom andra små filurerna kom ifrån men dom är nog alltid där. i mitt huvud alltså. fast jag vet inte. och killen med brillorna är nog columbus. han var italienare. det är TP-kunskap säger vår lärare. jag spelar inte TP så himla ofta så för min del kan han lika gärna få vara spanjor liksom. och visst vill vi alla ha tillbaka femmans mattebok? såååå mycket bättre än bajsmatteBEEEE.  och ja, asså hjärtat är inget riktigt hjärta. det är ett hjärta av sten som hatar historia och matte. ja jo. det är det.


one day you will realize that the greatest love story ever told is your own.

märkte precis att jag skrev "jag gilar min nya klänning". det är ju bra att jag gilar den. hade ju varit synd om jag gillat den liksom.

förövrigt så är det matteprov imorgon. något säger mig att det kommer gå sådär dåligt som bara matteprov som man inte pluggat till kan. fast jag har i och för sig pluggat. men utan att fatta. så det kanske inte räknas.

sen har jag bara ett avsnitt kvar av vampire diaries nu. eller alltså. jag har bara 10 första av säsong två och jag har sett 9 nu. det gör lite ont i hjärat att veta att jag inte kommer kunna kolla på två i sträck. för om det är finns något som är bättre än att se på ett avsnitt av vampire diaries så är det att se två i sträck. för dom är alltid så himla spännande i slutet och då bara måste man ju se fortsättningen liksom.

nej, nu ska jag kolla på det sista avsnittet och hoppas att ingen viktig person dör. det är så himla tråkigt att dom ska köra pålar i hjärtat på varandra hela tiden. dom kan ju spara dom snygga i alla fall. och nej. jag är inte ytlig. inte alls.


jag hatar elena. hon är så hejdundrans snygg. men ps gör mig i alla fall lite delaktig.when i see someone beautiful i tend to stare. sorry.

jag bara måste få visa min nya klänning. köpte den idag för ett presentkort som jag fick av min bror i födelsedagspresent. han är snäll han. i alla fall. jag ska ha den på vår julkonsert har jag tänkt. och ja. jag försöker verkligen se snygg ut. jag vet. men så fort en kamera kommer fram så gör jag för det mesta (läs: alltid) sånna dära fula grimaser som skulle skärmma vilken unge som helst. och nu när jag verkligen försöker. ja, då syns det verkligen att jag försöker. ja, ni fattar. men i alla fall. JAG GILAR MIN NYA KLÄNNING. PUNKT SLUT.


i just want to be your last.

igår lovade jag J att jag skulle blogga. och eftersom jag sa att jag lovade sådär på riktigt. ni vet sådär mycket och riktigt att man liksom inte kan bryta det. för då kommer man aldrig kunna lova något igen. så this is me holding my löfte.

kan ju börja med att säga att det inte alltid är så smart att somna med blött hår. ändå har jag gjort det två dagar i rad nu. och båda dagarna har jag vaknat och sett ut som det troll som jag innerstinne är men som jag inte är sådär jättesugen på att visa egentligen. men å andra sidan blir håret så himla roligt när det är trolligt. för det första kan man skratta åt sig själv sådär trevligt. för det andra kan man leka att man är en såndäringa cool tjej som inte bryr sig det minsta om sitt hår men som ändå är typ ascool. och jag vet att jag inte är där än. men man kan som sagt låtsas. och för det tredje. man kan spreja håret med massa hårspray, torrschampoooo, dustit och allt annat som gör det ännu större. och sen säga att man somnade med blött hår. ja, det där sista fattar jag inte riktigt själv men aaaa ändå.

i fortsättningen lovar jag (sådär riktigt och mycket) att jag ska skriva sånna här fina inlägg för alla våra tre läsare att läsa. för jag vet att ni gillar det. jag är ju trots allt en låtsas cool tjej med trolligt hår.trolligt skare va.

all I need is you

jag har märkt att tiden försvinner himla fort när man är med människor man tycker om. det kan liksom va vem som helst, bara man tycker om den. då mår man liksom bra, massa bra!RSS 2.0