let life happen to you

jag är överlycklig över min nya mussepiggtröja. han är så söt och glad, jag tror jag ska gifta mig med honom, om mimmi tillåter. förövrigt är det 10 dagar kvar till sommarlov och typ 86 dagar till min 17 födelsedag. tjihoo

just nu skulle jag väldigt gärna äta jordgubbar och annanas med såna däringa finfina människor som man kan prata med utan att ens öppna munnen, såna där människor som fattar vad man pratar om även om det man säger är fullkomligt obegripligt, såna där människor man kan skratta konstant med utan att det finns nåt roligt i det hela.
JISSES vad kuuuuuul det skulle va.
PEACE

wait what?

när man heter my andersson kan man tydligen lyckas med det mest, som att spola ner sina skosnören i toaletten till exempel. herregud.billingen i mitt <3

en mil senare och vi lever (nästan iallafall). det var nämligen friluftdags i skolan idag, TJOHO VA KUL. vi gick heeeeeeela vägen upp till billingen, och backen var ju inte nådig alltså. inte på nåt sätt. trodde verkligen att jag skulle dö. kunde se löpsedeln framför mig: 16årig flicka hittad död i en backa med munnen full av kakor. det där med kakorna kanske är lite önsketänkande, men det vore så jäkla coolt att dö med kakor i munnen, typ känna dom smälta medan man dör.

anywhooooo, nu ska jag ränka mina strumpor och läsa harry potter.
köss.

run fat boy, run!

är inte trådlöst bredband världens bästa uppfinning? ärilgt, finns det nåt bättre? på grund av det så kan man göra ALLT! typ som nu, jag sitter på macedonken och käkar mcflurry - samtidigt som jag skriver det här. så jäkla grymt egentligen. oj, nu lät jag som min mamma när hon berättar hur fantastiskt hon tycker sms är...

btw, förrut åt jag amerikanspizza för första gången i mitt liv (eller tja, det var ju inte äkta amerikansk pizza, utan amerikansk pizza skövdestyle, men ändå) det var kanske liiiite av en besvikelse, men ändå GRYMT GOTT. mycket på grund av att det fanns en snurrplatta på bordet så att man kunde SNURRA pizzan. ASGRRRRRRYMT ju! hej mamma igen!

och ja, jag känner mig tjock.


hur vet man om ps står för photoshop eller play station?

ibland (alltid) när jag har datakunskap så har jag har jag datakunskap på ett eget vis. för jag anser att man lär sig om datorer om man sitter och klickar sig vidare mellan olika sidor. jag menar, man lär sig verkligen var man ska trycka på musen (haha) för att det ska funka. men eftersom jag nu har haft mina egna lektioner, kommer följderna att jag måste jobba som inniiiiiii hemma. vår lärare sa nämligen att man kunde skicka in lite saker (skit) man gjort i ps osv. jag frågar nu mig själv: varför har jag inte gjort mer i ps? jo, för att jag övat på att trycka på musen (haha). inte så jävla smart egentligen för nu panikphotoshopar jag massa bilder som ja, kommer se ut som skit. men what to do liksom?man kan även lära sig lite mer om photo booth om man vill. det brukar jag göra.


vacker, vackrare, my.

Som ni alla ser (alla ni TRE som läser) så har vi (läs my) fixat och trixat mit die disigne on die blogge. och ja vad ska man säga? det blev vacker. så ooootroligt vackert. det var med tårar i ögonen som jag beskådade det jag åstakommit med hjälp av host designadinblogg host...

anywho, nu tror vi att med hjälp av denna feta design kommer locka läsare från alla världens hörn (iallafall nån liten stackare från enköping) till vår blogg. vår BAUTABRAIGA blogg.

kyss mig!


16 going on 50?

jag vill vara som brudarna i sex and the city...
...kunna ta på sig vad som helst och se assnygg ut (jag menar, en del saker är ju skitfult men they make it work).
...gå på megadyra resturanger och äta tills man spricker (utan att gå upp i vikt).
...vara snygg (dom är ju för sjutton typ 50+ och ser ut som typ gudar)
...få vilka killar som helst (alla avgudar dom ju)
...slippa ha dåliga hårdagar (look at them!)
...och sist men inte minst: spendera flera tusen på SKOR (jag sparade i 4 år för att ha råd med ett par på rea från skopunkten)

Låter det inte typ uuuuuunderbart? gaaaaaaaaah.DOM                                                                  JAG

ingen skillnad alls va?

peace.

är det bara jag som tycker att typ  6an är en lite off? visst, programmen är hejhoppbra, men det känns som om typ 5an är mer ON. jag vet inte hur jag ska förklara........... men asså, det känns som även om man vet att det inte är nåt bra på 5an så känns det som om man missar nåt. gaaaaah, jag vet inte. är NÅGON LITE PYTTE PLUTT MÄNNISKA I VÄRLDEN MÅSTE VÄL KÄNNA SOM JAG?

S-K-I-T

nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
longboarden är slut på junkyard. borta, bara sådär. finns inte ett enda litet fjuttigt spår någonstans.
jag ska gråta tills den kommer tillbaka, om den nu gör det./J

hej.

idag är jag halvt blind. mina linser är helt puckade. dom är liksom typ dimmiga. så jag måste typ bilnka mest hela tiden för att se iallafall lite. nu ska vi ha svenska och se på en islänsk film. jippi. typ. inte.

you only live once, but if you do it right, once is enough.

det är endast tre fjuttiga, pluttiga veckor kvar innan det är sommarlov och frihet. jag gråter av lycka.
fast innan ettan är slut har jag m-a-s-s-o-r att göra.

jag skulle hellre måla lite och göra mitt rum mer j:igt
jag skulle hellre skaffa mig en longboard och glida runt i solen.
jag skulle hellre åka till liseberg, åka höjdskräcken och inbilla mig att jag flyger.
jag skulle hellre lära mig saker jag själv vill lära mig.

jag känner att det här med listor i varenda inlägg är nått jag är väldigt bra på, jag ska typ göra en lista över saker jag vill göra innan jag dör, eller innan jag inte kan gå mer. fast jag ska nog inte göra det ändå, jag ska bara leva, helt enkelt utan massa måsten. det enda jag ska gå efter är klockan, alltså hur levde man innan den fanns?

långt inlägg, måttligt intressant information. nu ska jag sova.

godnatt
/Jdo what you like, like what you do.

dunkar musik på altanen, tuggar extremt goda hallontuggummi och drömmer lite om livet.

nån gång i livet ska jag sova på en studsmattta.
nån gång i livet ska jag bara äta ananas.
nån gång i livet vill jag ha en gul bil, bara för att kunna bidra till fler "gul-bil-smällar"
nån gång i livet ska jag göra nåt bra.
nån gång i livet ska jag lära mig dricka kaffe, bara för att kunna klassas som vuxen.
nån gång i livet ska jag börja leva, typ på riktigt. typ nu. typ göra nåt bra av varje sekund. nästan i alla fall.PEACE
/Jchoklad är gott.

hejhopp lingon...kropp.
klockan är bara halv 12 men jag har redan klämt en film och eh.. 150 gram choklad. (jävla ämnesomsättning) but as I said, kommer ändå dö en dag. (har dock kommit fram till att den dagen kan komma snabbare om jag fortsätter att täppa igen mina ådoror med fett)

igår gjorde jag en sjuhelsikes mysig spotifylista, den heter det-känns-i-magen-musik och det är massa mysiga låtar som man ja, känner i magen. http://open.spotify.com/user/typmy/playlist/2Mm2o5Ta4ErrtHrZja5NFe lyssna och njut. och känn i magen.

nu ska jag äta det resterande 50 grammen av min choklad. för jag har fel på ämnesomsättningen. faktiskt. typ.

keep it real
/M

typ fredag, nästan lördag.

dagen har mest bestått av nationellt prov i matte. det sög häst. jag ville liksom nästan gråta när jag var klar. jag har aldrig gjort sämre ifrån mig på ett matteprov (och då har jag gjort DÅLIGT ifrån mig massa gånger). men shit the samma typ, jag ska ändå bli rik och ha en pool formad som en enhörning.

sen har jag även kommit fram till att min ämnesomsätting är sönder. paj. borta. kapputt. jag är liksom hungrig 31. fetma here i come typ. men what ever liksom, kommer ändå dö en dag. bara med lite större röv.

blev ett väldigt upplyftande inlägg det här, men livet är hårt. lev med det.

keep it real
/Mtiden går inte, den kommer.

vi ska ta tag i det, vi ska inte ge upp. aldrig någonsin, vad jag vet.

vi lär oss fixa hemsidor utan framgång
det regnar hemma
det åskade imorse
man blir hungrig av tuggumi
snart är det sommarlov, 21 dagar kvar! uNdErBaRtPEACE OUTRSS 2.0