if you don't live for something, you'll die for nothingi put some new shoes on and suddenly everything's right

idag gjorde jag och jossan världens finaste videoblogg. den kommer typ imorn tror jag. och sa jag att den var fin? den är fin. jättemegafin.

jag har köpt skor idag också. dom är också jättefina. sen när jag kom hem mådde jag illa så jag la mig på golvet och dog. mamma trodde jag var död. det var kul. men inte för mamma. hon blev arg. hon tycker inte att man ska skämta om sånt. det tycker jag.

imorgggggon börjar jag klockan 12. det är najs. sovasovasova. på tal om att sova. jag sov lite både på naturen och på historian och på engelskan idag. det var lite svårt att sova på idrotten så jag struntade i det. vi gjorde rumplyft med skivstänger i stället. mina höftben är lite avbrutna men det är ok. hellre ont i höftbenen än i... typ... nagelbanden. för när man har ont i nagelbanden då är livet inte alls lika bra. man kan ju inte ens ta på sig skorna utan att dö.


Här skulle det varit en bild på mina nya skor. men jag orkade inte hämta dom i hallen. så ni får en bild på min fot och min fina strumpa.gubben i handen

hej alla gladigladigladisar! fint väder vi har, jaaaaa.

vi har världens finaste blogg också. ronja förtjänar massvis med varm choklad, på riktigt!
jag har absolut verkligen inte ett endaste litet piss att säga, så jag visar upp världens roligaste bild. i alla fall kvällen roligaste!


det ser faktiskt lite ut som om han sitter i min hand på riktigt, hehe.
Rosa råtta!

Ronja här (nu undrar alla vem?) Jag är inte känd som en av grundarna till bloggen precis. Designen ligger inne och humöret är på topp, eller inte! Jag inte gilla engalskaläxa och dum tandläkare, Ronja gilla godis! Jag måste berätta en rolig såndäringa ramsa där alla orden börjar på samma bokstav som jag kom på helt själv idag. Såhär går den:

Redan rika Ronja råkar raka råttan rund. Ronja ritar råttan riktigt rosa. Råttan rullar runtruntrunt. Ronja retar rosa råtta!

Bra va! :D Nej nu ska jag sluta bloggrape mina friends och träna some english you know!


(alla ni därute som var lite tröga, det är jag som har gjort designen!)

OMG, en bird! flyttar den på sig?!?!

idag anlitade jag ronja som designare till vår header (eftersom allas våran jossan inte kan få tummen ur och göra en). så snart slipper ni skåda denna tegelvägg till header. den kommer bli megafin, det vet jag. för ronja är bra på sånt därnt. idag har jag förövrigt överdruckit mig själv på oboy. magen bara kurrar oboy bubblor. lite jobbigt eftersom det låter så högt. och då kan jag inte riktigt sova. inte för att jag har försökt men ändå.

förövrigt så är rubriken ett citat från min senaste övningsköring. jag vet inte, men jag tror inte riktigt att huvudet är med när jag kör bil. eller i alla fall inte språkdelen. det känns bara inte okej att jag förstör det svenska språket så där. INTE OK. men hey, jag har klarat svenska A så då får jag säga vad jag vill.

BEEEEEEEEESSSSSSSSSOOOOOO


this is me and my mer. i love mer. mer is gott. eat mer. but not tooooo mer. then you get väldigt feeeeet. but eat not to lite. then you disappear. and that is not bra. and yes. mina eyes are not the same storlek.

en toarulle kan heta lisbeth om prinskorven är död

du det brinner. aa det brinner. DET BRINNER! hehe
jag hade en bra lördagskväll. vi skrattade tills vi fick ont i magen, eldade chips och blommor o lite såntdär roligt, och härmade världens grymmaste pontiak, hehe. hissen har ju inte gått ända upp hos honom, MEN han är lika cool för det. lissna säger jag bara, LISSNA! kom igen, kom igen.

jag vill åka bräda, skidor, känna på riktigt äkta snööö, frysa rääva av mig i skidbacken. ha ett riktigt snöbollskrig, i riktig snö och sånt. ååååh, jag döör. slutatänkaslutatänkaslutatänka..
hehe, jag tycker om mitt liv, ja. snaaart höstlov, fint. det äckelsnöar ut nu, inte finsnö utan äckelsnö, men det är mysigt ändå. jag har inga läxor, måste bara rita lite, lalalal.
jag har en fin pojke, riktigt bra är han. typ världens bästa. var bara tvungen att säga det, mest för att fatta det själv, hehe

det hääääär var värt känner jag, men livet är inte alltid värt så ja. lalalalla igen.

BESO


fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint


I'm just a girl, standing infront of a boy. Asking him to love her.

idag på matten pratade vi om polynomer. jag kan inte hjälpa det men jag tycker det låter som en könssjukdom.

snart ska jag äta vitlöksbröd. för det är så himla gott. det ska vara sådär lagom fisvarmt och mysigt. då är det som godast. helst ska det vara lite sådär degigt att man inte riktigt kan andas när man proppar in liiiiite för mycket i munnen också. då är det perfekt. och så ska man ha oboy till. med 3 och en halv sked pulver i.

OCH JUST DET. JAG HAR INTE EN ENDA LITEN PLUTT LÄXA ATT GÖRA. FYYYYY VA LIVET ÄR BRA NÄR DET INTRÄFFAR <3

BEEEEEEESSSSSOOOOOOOchocolate face

haha, vet ni vad. igår nös min bror i muggen med varmchoklad. han blev brun både på tröjan och i ansiktet.
tänkte bara säga det, för det är så himla roligt!

just another day

nu se det snöar, nu se det snöar det va ju roligt HURAAAAAA. hela klassen typ dör medan jag klistrar näsan vid fönstret och äääälskar det jag ser. hade den stannat lite längre än typ tre sekunder hade det vart ännu bättre...

i alla fall. jag har inget o säga, så jag skriver bara för att det är så förbaskat roligt, jaaaaaag loooooovaaaar!
fast precis just exakt NU, kom jag på att jag kan  berätta för hela världen vad som är bra med livet. det är roligt, jaaaaag loooooovaaaaar, igen!

när man vaknar, sängen är varm och kommer på att det är lördag. nästan så att man gråter för att det är så bra!
när man hittar en ny megabra låt på spotify som är...megabra.
när det är gott ris i skolan, såntdär klibbigt, vitt. mmmmmmmmmmmmm
när det kommer en snygg och glad konduktör på tåget, heheh.
jaa, det är bra saker, maaassa bra saker!

säkert det värdaste inlägg jag någonsin gjort. eller inte. värdaste är säkert inte ens ett ord.!.!.!.!.!.!.!

BESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESO
BESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESO
BESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESO
BESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESO
BESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESOBESO
BESO!

16 år & 351 dagar.

hej alla fina hästar (och icke hästar)! idag fyller min storebror 22 höstrar. han är en riktig liten höstpojke min bror. rödbrunt hår som löven liksom. han fick en film och toblerone av mig. tobleronen skulle väga upp om filmen var dålig typ. vadåååå snäll lillasyster?
vi har ätit så mycket tårta att jag till och med (kanske lite TMI men...) var tvungen att gå och tömma en gång. för att kunna äta mer sen liksom. synd att inte äta när det finns. han fyller ju trots allt bara en gång om året.

BTW!!!!! idag fyller ju jag 16 år och 351 dagar! INTE illa pinkat, right? det betyder att det bara är 379 dagar kvar tills jag blir ARTON FUCKING ÅR! jag kommer kunna äga ett sånt där fint kort som gör att jag kan köra bilen utan att pappa ska klaga på mina inbromsningar. jag kommer kunna rösta på dom däringa partierna utan att det heter SKOLval. jag kommer kunna gifta mig med alla som jag är förlovad med. jag kommer kunna ÅKA I FÄNGELSE!!!!! så jäääkla göööött!!

nu ska jag återgå till att bita huvudena av gelébjörnarna.
BESOOOO

ola-conny 4-ever <3<3<3<3

god kväll mina vänner, god kväll! här sitter jag som en svettig munk och kollar på ullared som en annan svennebanan. jag ska kontakta den däringa ola-conny och fråga om en dejt. han verkar så himla trevlig. han gör verkligen rätt för sitt namn. ola-conny... det ska min son heta! han ska ha rutiga tröjor och fluga. och sådär jättetjocka glasögon som bara en man som heter ola-conny skulle kunna bära upp. min son, ola-conny, han ska äta äpplen på samma sätt som jag äter bananer. han ska älska äpplen nästan lika mycket som jag älskade darin när jag var tretton. lilla ola-conny ska vara allt som ingen annan är. han ska kolla på biggest looser och äta ännu mer äpplen. han ska söka sommarjobb på ullared och sen äta hästkött mellan sina hamburgebrön. brön. brön. så fint ord.

BESOOOOOO VÄNNER! BESOOOO!
för det är gott med ost.

tjofräääääs alla gladisar! det är verkligen inte många som läser vår lilla bloggis, men hörde jag nån som klagade? näääääe.

1. jag är snart klar med mina historiabajsfrågor, FRIHEEET liksom.
2. ikväll är det biggest looser på televisionen.
3. jag längtar efter att få sova, fast egentligen inte. för verkligheten är myyyycket bättre just nu.

det var allt för mig denna kalla, regniga, utomordentligt braiga dagen!
BESOBESO


en fin bild. mhm, det tycker jag.aaaaaaaaaaaaaaaaaw

hej mina fina, fina gurkor! hur behandlar livet er? mitt liv behandlar mig bra. så jag är glad. jag borde egentligen inte alls skriva till er, min gurkor, jag borde skriva till min fina (ehe) histrorialärare. jag borde skriva om demokrati och varför det är viktigt att inte tro på allt man hör. jag borde det. men jag är inget bra på sånt. jag är bättre på att springa upp och ned med en sko bakom örat och bara le. för då blir jag glad. och glad är bra. historia är dåligt.

i alla fall så är det måndag för er lyckliga gurkor som inte fattat det än och som ligger kvar i eran mysig säng och bara ligger. det är bra att ligga. då blir man glad. fast man måste gå i skolan. annars blir man dum. och är man dum kan man inte vara smart. och smart är bra att vara. det vet jag. för jag är smart.

nu fick jag onda ögat av min historialärare när han gick förbi. undra om han vet att jag inte gör det jag borde göra fast jag tänker tanken att jag borde göra det men att jag ignorerar det och att jag borde så mycket men att jag inte vill.


BESO GURKOR

btw, grattis jossaaaaaaaaaaaan!!!!!!!

en giraff som bajsar äpplen är ingen noshörning.

tjing tjong långkalsong! hoppas livet är fint hos er alla körsbärsbaserade äppelknoppar. jag mår bra i alla fall, alldeles överdrivet förträffligt bra!!!

idag har jag sovit megalänge, varit på filmpremiär, ätit salta pinnar och fått en födelsedagspresent.
jag ska få gå på vilken bio jag vill, köpa popcorn och såntdär mysigt utan att betala ett enda öre (eller krona för den delen.)

igår va o också en bra dag. jag såg på bee movie med världens bästa människa och skrattade lite åt hur otroligt roligt det är att se på barnfilmer. sen gick vi ut och frös räva av oss och pratade om hur kort jag egentligen är. det var roligt det också, hehe.

nääej, nu ska jag sluta informera er om hur min helg sett ut och fortsätta med mina historiafrågor. bajs på dom, ja.
jag ska fortsätta att mysa med min mysiga kudde som luktar så hiiiimla gott.

BESO BESO på er allihopa. ät nu inte för många kanelbullar med tanke på att det snart är julafton. glögg, pepparkakor och tomteluvor, mmmmmmm.hehe.godmorgon världen.

det är så här va. att jag skulle egentligen klickat iväg ett litet fint inlägg igår kväll. meeeeen det var så här va. att jag hade fullt upp med att... inte göra det. så förlåt mig jossan.

dagen idag har börjat ovanligt tidigt. redan klockan nio slog jag upp mina små grå/blå/gröna ögon (som jag intalar andra är helt och håller asgröna) och stegade iväg mot vår alltid lika illaluktande toalett. nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 10 så jag kan hoppa på min cykel och trampa iväg mot biblioteket. jag ska nämligen låna en bok eller två förstår ni. för det får mig att verka mycket smartare än sanningen.

slänger in en dagens outfit också....körde på lite sådär avslappnat coolt idag. soooo bibloteks-stil ;)

en dagens tack

heey hoooo peoplee.
jag tyckte att jag under dagen hörde nån som sa att hon skulle slänga in ett inlägg, men gjorde hon det? nääråå
[jag syftar liksooom på the one and only myy]

nu kör vi på ett såntdär klassiskt inlägg som alla storbloggare(förutom vi) kör på!

idag har vi...
matteprovat, ytterst hemskt.
ätit mat, potatis och lite grejer, ytterst mellangott.
skrattat lite lagom mycket, ytterst trevligt.
pratat skit, ytterst trevligt igen.


dagens humör:dagens outfit, vääääldigt casual blev det idag:dagens sötis:dagens frilla: hade himla bråttom till tåget så jag slängde ihop nåt lite snabbt bara.BESO, BESO!

1:4A a) eller? aaa

nu är det såhär då vaaa, att vi har så in i bomben mycket att göra. historiaplugg hit, matteprov dit. sen ska vi hinna med o leva också, och det mina vänner är en konst i sig! men som sagt, ordning är för idioter, vi genier behärskar kaoset!

sååå sammanfattningsvis. vi är tillbaka, nu och föralltid. livet är fiiiiiiiiiiint. jag är sneeeel.

beso, beso på er alla inlagda laxgurkor med kaviarsmak av päronsoda. godnatt(här ska det va en punkt men jag orkar inte trycka på den tangenten)


RSS 2.0