I love you more than there are stars in the sky and fish in the sea.godkväll people.
idag har jag fikat, hängt med min farmor och faster och bakat cupcakes.
igår målade jag mina väggar vita (ja, jag lyckades måla mig själv vit lite överallt också), såg the last song och insåg hur snygg will är och sen bakade jag maränger. mhm
hoppas ni la märke till att jag skrev att jag bakade. så mycket som jag bakat den här helgen, har jag nog aldrig bakat i hela mitt liv förut. bra josefine, braaaa.

snart är det mästarnas mästare. le grand finalee. duuuduuuum
det var allt jag hade på hjärtat. osammanhängande och fint.we are all born superstars.

åh jag blev så himlans glad när jag såg vad lilla josefine hade lagt upp för klipp. ja. jag satt här och log och blev så där glad som man bara kan bli av katie. så glad så glad så glad.
idag har jag varit hemma sjuk förstår ni och det har varit otroligt onajs. jag har ätit ägg och räknat plankor i taket. typ. men i morgon ska jag dra mig till skolan, för annars får inte jag grillililla med mina kära vännor på kvällen. (okej. jag erkänner. jag saknar mig lilla klass också. för ni är fina.) jajajaja. nu ska jag sovelisova. ha det fint.

I have always been afraid of losing the people I love. but then, sometimes I wonder, is here anyone out there afraid of losing me?

hej my. this is for you. hejdå                                                                                                                                    

it feels like more than distance between us

det har varit en fin dag idag, en såndäringa dag när allt varit bra. hehe. och det var väl mest det jag tänkte säga. den här människan kan sina grejer by the way, hennes låtar blir bara finare och finare för varje gång.

you must be the change you wish to see in the world

jag har en såndär jobbig klump i magen. ni vet en såndär klump som liksom gör att det bildas rynkor mitt i mellan ögonen. jag vet inte vad den vill. den bara äter upp mig lite innifrån. om allt bara kunde falla lite mer på plats så skulle den kanske försvinna. för just nu känns det lite som om jag försöker pressa ihop två pusselbitar som inte passar. och alla vet ju att det inte går. så nu får någon faktiskt ge mig den rätta pusselbiten så att klumpen som trycker ihop mitt inre kan försvinna. tack på förhand.hear me

Hehe, provar att blogga från telefonen. observera att jag inte skriver iphonen, utan telefonen. jag tycker det är så himlans störande när människor hela tiden måste informera världen om att till exempel fotot är taget med iphonen eller att man nu bloggar ifrån sin iphone 4. so what? det är väl också bara en av alla telefonmärken eller, det är ju liksom ingen som skriver att dom bloggar från sin samsung galaxy 536373. tror man att man är cool med en iphone, så får man nog tänka om lite. innebörden för cool är så mycket större. hehehe.

a 1000 times good night

hej kompisar!
jag vet att det har varit rätt tyst från vår sida och så där. men livet är liksom lite fullt och så. så ah. typ. i alla fall. nu ska jag snart dra iväg och möta upp mina fina polerz. vi ska typ chillidilla lite granna. ha det fint! och kolla hit snart igen för när vi väl skriver något. då jävlar är det värt att läsa!

och det här är då the look of the day as we say in americat. puss!egentligen skulle jag göra tummen upp. men den bilden visade hur sjukt stora händer jag har så jag tänkte liksom att det är ju synd att alla får veta det. fast nu vet ni i alla fall... så ah. egentligen kunde jag ju valt den bilden... men eftersom mitt motto är att allt utan bildbevis är falsk så är det ju faktiskt så att det är falsk. jag har alltså inte sjukt stora händer. nej. puss. igen. hehe.

NO

här sitter jag och kolla på big brother utan ljud, det kan man verkligen inte göra om man har ljud! min dator har börjat leva sitt egna liv nu, no ljud och så lyser det RÖTT där hörlurarna ska vara. jag är rädd, tänk om den är trasig. aaah

nu ska jag återgå till mitt för tillfället tysta liv.

RSS 2.0