heaven help me

ibland känns livet sååå himlans meningslöst, liksom när ALLT blir fel och ALLT är megajobbigt. men då försöker jag tänka på alla bra saker, typ så man nästan blir glad!

ibland brukar jag tänka rätt mycket. typ ibland när jag hoppas på att nåt ska bli bra, så känns det som om att bara för att jag vill att det ska bli bra så blir det bajs. eller när man gjort ett prov o nån frågar hur det gick och man säger att det gick rätt bra, men sen gick det bajsbajs. så nu säger jag att jag inte vet hur det gick bara för jag tror att det går dåligt om jag säger att det gick bra. fattar ni?

nu hoppas jag att jag får en bra lördagskväll, jag vågar egentligen inte hoppas, men ibland måste man våga, hehe. jag ber att få en bra lördagskväll, jag vill ha en bra lördagskväll, JAG BEHÖVER EN BRA LÖRDAGSKVÄLL. för en gångs skull.

titta nu ser ni, jag tänker waaayy tooo much!
jisses, det här va nog det ovärdaste och konstigaste inlägg någonsin i sveriges rikes världshistoria.
tack för mig denna fredagskväll, nu ska jag återgå till mitt miniflygelbyggnation.tänkte bara berätta en till sak. nästan lite rolig är den. min bror har en förmåga att vandra runt i mitt rum och beskåda alla mina saker, och självfallet gör han det när jag inte befinner mig i hemmet. det roliga är att han tror att han är så diskret, men han tittar med händerna och flyttar runt saker lite här och var. så jag tror inte inbrottstjuv är hans framtida yrke, han skulle nog lämna fingeravtryck överallt då!
NU ÄR JAG KLAR, tada.

possibility is always at our fingertips

dött..ännu mera dött, hehe.
jag tycker det är roligt att göra listor över bra saker i livet, så here we go.

när det snöar sådär mysigt ute som det har gjort länge nu, o man känner hur kylan erövrar tårna och fingrarna. rätt mysigt faktiskt.
när man hittar brabrabra låtar som är så fina att man typ dör för en kort stund.
när man träffar gamla vänner igen, vänner som en gång i tiden betydde mycket och man inser att dom fortfarande gör det.
känslan precis innan man kryper ner i sängen, när man vet att man fåååår soooovaaaaa
kramar, i massor
NÄR SNÖKANONERNA I BACKEN GIVER OSS SNÖ OCH MAN VET ATT MAN SNART FÅR ÅKA SKIDOR O BRÄDA O SÅNADÄR SAKER. då är livet bra!

sen tänkte jag också ta o meddela att jag har börjat dricka kaffe, iaf lite. en muggkopp!
nu tänkte jag springa lite, vet inte varför men jag tycker det vore trevligt. jag ska va hälsosam från och määä NU!

dumma dig

ett höstlov senare och allt är tillbaka till det vanliga (som jag egenltigen inte skulle vilja var det vanliga utan att det var lovet som var det vanliga, aaaa ni fattar). jag har också gått och fyllt SJUTTON vilket var himla trevligt. men vårt bloggnamn är ju lite inte lika bra längre eftersom båda 50% av oss inte längre är sexton. men ja liksom, vad ska man göra? livet går vidare.

jag är kissenödig och det snöar bajs. livet kunde inte varit bättre. och DET ÄR JULLOV OM SEEEEEXXXX VECKOR. <3<3<3<3<3<3<3

HAPPY BIRTHDAY TO YOU

NU ÄR DET SÅHÄÄÄR DÅ VA, ATT VÄRLDENS BÄSTA MYYYY FYLLER 17 ÅR IDAG. DET ÄR EN STOOOOOOOR DAG FÖR DEN LILLA MÄNNISKAN OCH DET ÄR DÄRFÖR DET SKRIVS MED STORA BOKSTÄÄVEER!
OCH EFTERSOM HON ÄR I LOOOOONDOOOON OCH LEVER LIVET FÖR TILLFÄLLET SÅ TYCKER JAG ATT ALLA SOM LÄSER DET HÄR SKRIVER GRATTIS, SÅ ATT HON PÅ TORSDAG, ELLER NÄR DET NU VA HON KOMMER HEM, MÖTS AV MASSA FINFINA SMÅ GRATTISAR (INTE BARA PÅ FACEBOOK, UTAN OCKSÅ PÅ BLOGGEEN) HEHE

BYYTHEWAYY, VÅRAT BLOGGNAMN, ELLER VAD DET KALLAS, ÄR JU LITE FEL NU. VI BORDE HETA NÅT I STIL MED...NÅT ANNAT. OKEJ, NU MÅZTE JAG SKYNDA MIG! (HEHE, TITTA VAD COOLT DET BLEV NÄR MAN SKREV MÅSTE MED Z, MÅÅÅZZTE)


du är en fin människa, det ska du veta.

by the way, I'm wearing the smile you gave me

här sitter jag och nyser samtidigt som det kissar utanför fönstret.
det har varit lite dött här ja. josefine har VARIT borta, my ÄR borta.
jag har haft världens finaste helg. så hiiiiiiiimla bra va den. jaa!

idag är en såndär tråkigt grå dag som man bara vill sova bort. det har jag i och för sig nästan redan gjort också, men jag har också kommit på att jag ska sluta att göra ingenting. från och med nu.

det finns så himlans mycket jag vill göra och borde och vill, men mitt i allt så ska man räcka till. sen längtar jag tills jag blir stor, fast det verkar lite läskigt det också. jag kan ju ingenting om att vara stor, jag vet inte hur man gör för att vara stor heller. jag längtar faktiskt efter att få städa min egna lilla lägenhet, fast mest av allt vill jag nog ha mitt körkort och en fin liten blå bil. 297 dagar kvar, det går fort!

Nääej, nu ska jag lyfta rävaa från soffan, låta datorn vila lite för en gångs skull, ta på mig en mössa, hoppa på bussen till stan och fortsätta leva. det blir mysigt. PUSS


bilden är grå, precis om min dag. fast jag är glad ändå, jaaaaa!

RSS 2.0