glad påsk kan man säga ibland. då är man snäll. och trevlig. för det ska man vara. annars är man dum.

hej kompisar!
jag äter godis ur mitt påskägg och precis som alla andra njuter jag av det fina vädret. det är lite lustigt det där med väder. hur intressant vädret tycks vara. varenda facebookstatus har handlat om väder den här veckan. och likadant var det varje gång snön kom på besök. vi klagar. vi älskar. vi hatar. vi visar bilder. vi verkar hela tiden glömma bort att det här faktiskt händer varje år. ja. VARENDA JÄVLA ÅR! snön kommer, snön försvinner. knoppar slår ut, löv trillar ner. det regnar, det blåser. det är varmt, det är molnigt. hur svårt ska det vara att fatta? det är såhär det funkar. det kallas ÅRSTIDER. men nu ska inte jag vara den som är den. tänkte mest bara tala om att det är såhär det ligger till.

nääää vet ni vad. nu packar jag ihop min skit, snörar på mig conversen, drar och köper en engångsgrill och myser järnet vid sjön med mina brudar. ha det fint i påsk vänner. det ska jag ha.




det här är jag och min påskilus kycklingus. han är fin. han heter sebastian. jag tycker om honom nästan lika mycket som jag tycker om hopprep. fast inte riktigt. i början va sebastian söt. sen fes han. det luktade inte gott. jag blev lite ledsen. men inte jätte. hejdå.


every day you wait, is a day you never get back again

här var det dött flera gånger om. men eftersom det snart är påsk (eller det kanske redan är påsk, jag har aldrig riktigt fattat om påske ärhela veckan eller bara helgen!?) så tyckte jag att tiden var inne för den att återuppstå. hehe

såhääär har min vecka sett ut hittils i korta drag: jag har plockat bort 732732494895845043837434363723 kilo gran som täckte våran fina gräsmatta. rivit sönder mina armar. andats göteborg för en dag. SVETTATS. och haft det massor med mera bra.

meen nu ska ska jag ut och springa lite, i SHORTS. åh, vad jag har längtat.



for me, there is only you




jag är så kramig, jag gillar dig.

yäää vilket fint väder det har varit idag. nästan så jag fick lust att dansa lite när jag vaknade imorse, fast det gjorde jag inte. jag sprang lite istället. heeeela hälsoslingan, med andra ord nio kilometer. lalalaa, glad josefine!
sen har jag gett mig in på det här med att rensa bland mina väskor, jag har liksom haft väskor i väskor i väskor. men det va lättare sagt än gjort. jag kom bara halvvägs, så mitt fina trägolv har numera blivit ett mindre vackert väskgolv. men I don't give a shit, hehe.

nu: popcorn, chips, banan och lite vilddjuren.



never say never

idag när vi satt i lugn och ro och studerade svenska så klickade evelina igång det här klippet. och eftersom jag skrev om justin bieber igår så var det ju minst sagt passande. den här bruden ser alltså ut som justin och har gjort en parodi på hans låt typ. (jag kan inte riktigt förstår varför någon i hela världen skulle vilja ha den där frillan dock. jag menar. det ser ju inte ens lite bra ut. och nu finns det ju minst två som har den...). det bästa är att hon är så sjukt mycket bättre än bieber himself... så playa och njut!




slänger in ett klipp till där hon är så jävla grym!




två ord: HELT JÄVLA SJUKT!


det här inlägget är inte värt nån rubrik.

igår när jag låg i min säng och kollade på tv (oklart varför det är viktigt att jag skev exakt vart jag låg) (vart jag ligger är inte era business) så kom det på en såndäringa reklamfilm. ni vet. just den här reklamfilmen (varför jag skriver reklamfilm och inte bara reklam är även de oklart) handlade om det mest fantastiska finnborttagningsmedlet du kan tänka dig! dom är puts väck på några dagar och du kan leva normalt igen.

I ALLA FALL. i den här reklamfilmen dåra, så var det en liten pojke med. han justin bieber ni vet. rådjursögon, 140 cm hög, liknar en trädgårdstomte om man kisar lite. ni vet.

i alla fall så var han med och reklamade för den här krämen eller var det nu va (jag kollade mest på den lille tomten och lyssnade inte så värst noga på pratet). justin (eller tomten om ni föredrar det) sa då att det va så hiiiiimla ocoolt med finnar och att om man vill känna sig cool igen så använder man det här finnmedlet så försvinner dom.

min första tanke var då: den här lille trädgårdtomten som ser ut att vara 12 bast talar om för MIG vad som är coolt och inte. DON'T THINK SO. han kan vara (är) den mest ocoola människan i hela universum (efter hon doris i det där barnprogramet. ni vet hon kossan som är vän med en grävling - gösta) och han försöker styra mitt liv. fan heller. jag blev så sur att jag stängde av tven och började göra läxor istället. och när någon får mig att göra läxor, då är personen i fråga värd en stor fet smäll på käften. så här har du bieber: EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL. gå och lägg dig. klockan är efter bolibompa.


den coola killen utan finnar.





failure is a detour. not a dead end.

idag har varit en fin dag. jag bestämde mig för att glömma allt vad listor handlar om och gick ut i de fina vädret och styrde mina steg mot fiket borta på hörnet istället. där mötte jag upp mina tre vapendragare och vi åt räkmacka och muffinsar och drack kaffe och läsk och disskuterade otrohet och framtiden och skolan och pojkar. det var så trevligt att jag nästan glömde bort tiden. men som tur va ringde mamma och påminde mig. hade ju varit bra synd om vi suttit där och njutit av livet lite för länge liksom.

i alla fall. sen gick jag vidare till min secondhandbutik. (inte för att den är min. men det kändes bra att säga så) (förresten ska jag öppna en när jag bli tillräckligt gammal) (jag är inte tillräckligt gammal än). väl där hittade jag två ramar och en skål och ett jättefint blommigt tyg som ska bli en kjol. vet inte hur än. men det ska det bli i alla fall.
sen hittade jag en puff-pall också. det kan ha varit den finnaste puff-pallen i världen. så den köpte jag såklart. en hundring är inte mycket när det gäller puff-pallar. de är så sällsynta att man liksom får punga ut när det väl gäller.

sen efter det. så kladda jag lite i min kalender och hängde upp LP-skrivor i ett snöre i taket. blir intressant att se hur lång tid det tar innan de trillar ner. men den som lever får se som jag brukar säga. (det brukar jag inte alls).

nu ska jag studera lite glosor. det är alltid lika kul.
ha-de-fin-så-hörs-vi




it's you. it's always been you.

idag var ingen såndär lika fantastisk dag som det var igår, men vi var i göteborg och det var bra och jag köpte en fin tröja och det regnade massvis och mina skor blev genomblöta, sådär genomblöta så man verkligen känner hur vattnet pressas fram mellan tårna. yyysh. tåget hem var helt proppat med folk, så jag tryckte in mig där väskorna borde vara. och endel göteborgare är rätt kokko alltså, vissa förtjänar verkligen ett fuckyou och en fet smäll på käften. HMM




don't hate me because i'm beautiful.

saker jag HATAR
sär skrivare
personer som tror att dom är sådär coola vegetariska-tygkasse-brudar och så är dom inte det
sånna som inte accepterar att man skriver DOM istället för DE/DEM. inse att dom är hundra gånger mer logiskt
fett hår. speciellt på andra.
kärlekspar som äter upp varandra på bussen. fine, ni är kära. men inte i helvete sitter jag och äter min banan med hela ansiktet. så gör inte de ni heller.
när datan stänger av sig och sladden ligger i hallen.
personer som är elaka på youtube. gingers DO have souls. kom ihåg det!
folk som pratar utan att säga.
folk som pratar utan att lyssna
och det värsta av allt. folk som pratar utan att säga OCH som pratar utan att lyssna. typ skjut mig.


det är nog det just nu. men eftersom jag är en väldigt hatfull människa så byggs den här listan ut dagligen.

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

i morgon är jag ledig. hur skönt? SÅ skönt. jag har så himla mycket planerat inför i morgon som man annars inte hinner med för att man tvingas räkna matte och skriva glosor och läsa om vem som var kung 1456 och sånt därnt annat onödigt. men i morgon. då jäklans! och eftersom jag har utvecklat en såndär pirr-i-magen-kärlek till listor så tänkte jag dela med mig av morgondagens lista. (shit vad blondinbella jag känner mig nu)(vet dock inte om jag gillar det...) I ALLA FALL.

TO-DO-TOMORROW-LIST-AS-WE-SAY-IN-AMERICAT
- plocka ur lådorna som står ovanpå garderoben (dom har stått där sen jag var 12 så det kanske är på tiden)
- sy klart mina tygkassar (jag är en tygkasse-brud helt enkelt. men inte en såndär vegetarisk. inte längre. jag kom på att jag gillar kött)
- tvätta mina randiga och mina vita converse + sy ihop alla hål (ska dock försöka att undvika att spola ner skosnörena i toaletten den här gången)
- gå till min favvvvvvo secondhand in ma' hood. den är fin.
- läs på lite sådär lagom och svenskt inför mitt engelskaprov (men som överskriften på min lista antyder så lär det ju inte behövas mycket läsning här inte)
- öva på mitt svenska tal lite grannnna.
- fundera på om jag ska träna på kvällen eller om min hosta, rinnande näsa, täppta öron hindrar mig
- skriva en ny lista om saker som jag vill skriva listor om
- tänka lite på om listor är så bra egentligen
- komma fram till att listor inte är rätt onjas
- förbjuda listskrivning

that's it tror jag. fast jag vet ju innerst inne att allt kommer rasa samman i en liten hög i morgon när min klocka ligger i ena hörnet av mitt rum och jag vaknar halv 2. men det är ett senare problem.


mmmmmmmhhhhhmmmmm

when she learnes to love again

idag har jag åkt pruttmoppe. det var himla skojsigt, men ändå kände jag mig för stor för det. precis som när man vet att man är för stor för att sitta på kudde i bilen, men ändå är lite för liten för att ta bort den. fast jag kan ändå konstatera att det är bakom ratten, i en bil jag numera borde vistas. moppe hör till det förflutna, det är sååå högstadie liksom.

idag har dom sopat gatorna i falköping, iaf så har dom börjat. snaaart kan jag starta longboard-säsongen, ååh som jag har längtat. om sisådär 147 dagar står jag förhoppningsvis med ett körkort i handen, OCH DÅ LÄR JAG FÖRHOPPNINGSVIS VARA VÄRLDENS GLADASTE MÄNNISKA.
åh, idag är en såndär dag som allt är jättefint och man är glad hela tiden och man tycker om att leva och allt är perfekt. imorrn åker jag till göteborg, och mest av allt längtar jag efter att få åka spårvagn och gå på alla fina gator som man så många gånger tidigare gått på.



nu ska jag ut och springa, och fortsätta denna megabraiga måndag.

when butterflies fall in love, do they feel people in their stomach ?

det här behöver jag:
nya glasögon
en rejäääl klippning
ett par nya solglassar

det här har jag inte råd med:
nya glasögon
en rejäääl klippning
ett par nya solglassar





RSS 2.0