love is in the air, eller?

det här är vad man finner om man googlar på reformationen och martin luther. HEHE



så länge mitt hjärta slår, ska jag minnas dig























jag tycker det är så mysigt att kolla på massa fina bilder. allahooopa kommer från tumblr om ni ville veta.

det omöjliga tar bara lite längre tid

jag skulle vilja vara kille för en dag, bara för att få känna hur det känns att bli sparkad mellan benen. enligt pojkars egna beskrivningar gör det ju såååå fruktansvärt ont, and I believe them. fast egentligen har dom nog inte så mycket att klaga över, föda barn är nog ingen dans på rosor precis. jämfört med det är nog en spark mellan benen lika plågsamt som ett litet myggstick som varar i fem sekunder. alltså ingenting. klena är vad dom är, dom där varelserna som kallas pojkar. fast himla bra är dom ändå. det ska dom veta!

never, never, never give up

vet ni vad? det är verkligen inte skönt att sitta på golvet, i exakt samma ställning under en lååånglåång tid. om det händer kan man ställa sig upp o skaka rumpaan lite, bara för att sen sätta sig i samma ställning igen. det är bra, nej.

förresten, när jag vamdrade hem från tåget förut kom det en tjej med en tröja, bara ben och vita stövlar till det. liksom det är januari, hon måste ju varit lite väl tidigt ute eller så hade hon extreeeemt bråttom på morgonen så hon glömde byxor. det förblir ett mysterium...

some people are meant to fall in love with each other but not meant to be together

exakt såhär ser jag ut när jag tvingas åka in till skolan en timme innan vi börjar bara för att busskorvarna vägrar gå oftare.

en överviktig 12åring som inte fått sitt dagliga intag av socker. typ.


it's only you I think about

körde min nya dusch-taktik idag igen. röööööd som en tomat blev jag, men sååååå skönt det vaa. hehe

anywayy. bra söndag har jag haft iallafaalllll. skidor har jag åkt, tappat ut varm choklad över mig har jag gjort, sprungit lite har jag också gjort. sen har jag gjort massa andra saker också, men detaljer är överskattat och tar för lång tid.

IMORGON ÄR DET KORTISDAG. SNART ÄR DET SPORTLOV OCH LÄGEERRRR. SALEM AL FAKIR GÖR FINA LÅTAR. NYPONSOPPA ÄR RUSKIGT GOTT. JAG LÄNGTAR EFTER ATT SPENDARA SOMMAREN MED MIN FINA LÅNGBRÄDAA. JAG TYCKER OM MIN FINA POJKE. JAG TYCKER LIVET ÄR BRA.




i'm leaving because you never asked me to stay

sitter här och käkar vindruvor i min ensamhet samtidigt som jag försöker övertyga mig själv om att vindruver är tusen gånger godare än muffinsarna jag vet står på köksbänken. det går inte allt för bra.

förresten så flyttade min bror hemifrån igår. på tiden om du frågar mig. så nu är jag nästan ensambarn kan man säga. båda mina syskon har flytt och jag tycker därför att mina so called föräldrar kan börja ge mig mer pengar. jag menar dom måste ha överskott av det nu när dom bara har en skrikande unge att mata...

nejnej nu ska jag falla för det svenska-grupptrycket (man vill ju inte verka osvensk liksom! herregud. sd kanske slänger ut mig!) och kolla på solsidan. jag kollar mest för att han dorsin är så himlans söt.

en liten fin bild för att göra eran tillvaro lite bättre


jag har inte tid att komma på nån fin rubrik. så den här rubriken får bli fin fast den inte är det. fast egentligen så ska jag ju inte komma på en utan bara sno nån fin text från google. men ändå.

jag har egentligen inte alls tid för det här. men eftersom tid är något som nån bara har uppfunnit tänker jag ignorera det.

idag har jag lirat boll hela dagen och nu vankas det lagfest. kommer bli kanonkul. och för att visa hur jävla snygg jag ÄÄÄÄR så kommer här en bildserie...


det börjar helt ok. eller aaaa så ok som det kan börja när jag börjar med något.

tummen upp. fortfarande helt ok.

sen händer det något. jag vet dock inte vad.

och från där så går det bara utför.

här ska jag alltså visa er att jag kan kolla åt olika håll. men tydligen så kan jag inte det.

fråga inte. för jag vet inte.

tänkte starta en pose-trend. jag kallar den: underbett med en edge.



och slutligen. så här kan man se ut när man är påväg att trilla ur sängen.




ha en finfinfinfin kväll alla bloggisar.

sometimes we need to pretend

idag handlade jag en klänning, tre par trosor och en bh för 169 kronor. svenska kronor that is. fattar ni hur billigt det ÄR? det kändes nästan fel att inte ge tjejen i kassan mer pengar. ja. det kändes nästan som ett rån. fast det kändes samtidigt jävligt gööööötttttt. jag dog lite inombords när jag jag hem. nu får vi bara hålla tummarna att jag inte har fått för mycket smak för det här med rån. för ni vill ju inte att jag ska hamna bakom galler, ni skulle ju sakna mig så mycket att ni skulle dö. ja. det skulle ni. faktiskt.

nu ska jag återgå till mina läxor. jag tänkte göra mig av med lite av berget i alla fall. men jag börjar fundera på om mitt läxberg är som han pojken med guldbyxorna. eller asså som hans byxor dåraaa. inte som själva pojken. han är ju inte ett dugg lik ett berg. men jag hoppas verkligen att det börjar krympa snart. annars kanske jag ger upp mitt yrke som livsnjutare och skuttar ut genom mitt fönster. fast jag kan egentligen inte göra så. för edward cullen springer runt på mitt golv just nu. och om jag skulle försvinna ut genom fönstret skulle jag ju inte kunna stänga det efter mig. och jag vill ju inte ta med edddiepeddie till helvetet. han är bara ett år, lillen. han har inte ens hunnit gifta sig eller nått!

det här är jag när jag är glad. just nu är jag inte så jätteglad. men jag är så ful när jag inte är glad. så ni får ingen bild på det.

my head says; who cares? but then my heart whispers; you do, stupid...

nu har vi dansat. det var kul. nu har vi holehour igen. det är inte kul.

och jag är hungrig som en person som går på barnmatsdiet. ni förstå jag hade en kvart på mig imorses innan jag var tvungen att gå (läs: springa. jättefort) så mina marmelad mackor fick sväljas hela och min oboy drickas samtidigt som jag tog på mig skorna. så aaaaa jag är lite hungrig eftersom mackorna inte hann smaka nått och oboyen mest hamnade i skorna. men får jag äta? nä för maten öppnar klockan fucking ääälva. tack gud. tack för det.

 

 


life is what you make it

jag måste faktiskt skriva tusen miljoner miljarder tack till ronjis som har fixelitrixat med vår design. hon är en tankeläsare den bruden. det blev exakt så som jag hade drömt om. ja. jag drömmer faktiskt om headers och sånt.

sen kan jag ju meddela att jag suger på matte. efter typ nästan 184930 år i skolan så har jag insett att det går inte mer. matte is not my kind of music. och it will aldrig bli heller. jag övervägde att kasta miniräknaren i väggen men kom på att jag har typ 2.67 kronor på mitt konto så om jag skulle bli ersättningsskyldig skulle dom ju inte kunna få några pengar och då skulle dom nog lura ut mig i skogen och lämna mig där. och som jag har sagt förut så är jag en livsnjutare så jag väljer livet.


you'll be with me like a handprint on my heart

har precis duscheliduschat. det var helt sinnessjukt skönt. men jag gör inte riktigt som jossan. jag kör 380° direkt.
ni förstår, jag har varit ute och fystränat. det är det jag älskar med försäsongsträning. all denna underbara fys! det är nästan så att jag vill att det ska vara försäsong året runt. men bara nästan.

nu måste jag göra min matte. jag har nämligen åtagit mig extrauppgifter. för jag vill ha mvvvggggg. min filosofi är nämligen att sikta högt som attan för att sedan kunna göra tre volter och ett svanhopp påväg ner. mhm.

fast först ska jag fläta håret. och måla naglarna. och äta. och kolla på när min hamster sover.


jag skulle andas i det tomrum som blev över, om du lämnade mig nu

mamma dammsuger, pappa tjatar på filip, johan jagar filip, filip skriker lite som vanligt, pappa blir lite arg, mamma dammsuger fortfarande. själv sitter jag i världens mest osköna soffa. nu kom pappa tillbaka med fönsterputsen i högsta hugg och putsade av tv, fint blev det.

helst av allt skulle jag nog vilja sova. fast egentligen vill jag nog inte det, för ikväll är det ju HANDBOLL. hjälp, jag är nervös. sådär lite nästan-kissa-på-sig-nervös. sen ser jag fram emot att duscha ikväll också, jag har kommit på en ny taktik. man fryser och går in i duschen, sen duschar man i ljummet, nästan lite kallt vatten bara för att plåga sig själv o sen det sista drar man på varmvatten så det ryker om det. jisses vilken känsla det är, INDESCRIBABLE PEOPLE, INDESCRIBABLE.




when words fail. music speak.

just nu sitter jag och läser på skolans brandsläckare. en är kolsyre-släkare och en är skumsläckare. om ni ville veta. och nu kan man ju fråga sig varför i hela kissies värld jag sitter och läser på brandsläckarna. jo barn. ni förstår, jag har en so called holehour. it is när you inte have lektion in a long tid. och då finns det inte mycket att välja på här i livet, antingen läser man på brandsläckarna eller så dör man. och jag, livsnjutare som jag är, väljer att inte dö och läser därför på brandsläckarna.

nej nu ska jag återgå till att läsa vidare på mina små släckisar. ha en fin dag alla våra två läsare. för det ska jag ha.



bilden har inget med texten att göra.

when was the last time you did something for the first time?

min pappa är sötaste pappan. och ja. latheten har gått så långt att jag inte ens orkar skriva riktiga blogginlägg längre. printscreen <3

life is what happen to you while you're busy making other plans

min övonsnibb är svullen. det kan låta som ett ganska så världsligt problem. om det inte hade varit för att jag verkligen gillar min öronsnibb.

nu borde jag göra min engelska läxa. men jag vill inte.



some people care to much. i think it's called love.

ibland så kan det gå sådär jättesnett i hjärnan. nivet när man bara säger utan att alls veta vad som kommer ut. i alla fall. detta hände min hjärna i helgen. följande utspelar sig i bilen där jag och mitt moderskepp befinner oss:

My: Neeeej! Jag har en invandrare på hakan (det jag skulle säga var: jag har en FINNE på hakan)
Mamma: hahahhaha
My: OJ! Jag menade parasit! (skulle fortfarande säga FINNE)
Mamma: hahahaha

ibland så är det inte lätt när det är svårt. dessutom har jag kvar finnjävlen på hakan.

Finnar är personer som har finska som modersmål i till exempel Finland, Ryssland, Lettland,Sverige eller Norge eller i mera allmän betydelse kan identifierar sig med ursprung i finsk kultur och finskt språk. Finlands befolkning betecknas finländare och består huvudsakligen av finnar och finlandsvenskar.

om du var himmelen skulle jag ha vingar

här sitter jag och drcker blåbärs te med honung till ljudet av fotboll på tven. precis så som en söndag ska vara alltså. fast det som faktist inte alls är söndagit är att jag inte har någon som helst ångest inför skolan imorgon. nivet såndär äcklig måndagsångest som man alltid får? den är helt borta. eller nej förresten, den är inte borta för den har inte ens varit här. så himlans otroligt ofattbart skönt. och jag tror mig veta att det beror på att jag har suttit och planerat livet lite såhär nu på eftermiddagen. och det känns brabrabra just nu. fast jag vet ju egentligen att planeringen är den lätta delen. nu ska allt bara genomföras också. men jag har faktiskt gett mig sjutton på att det ska gå. så nu gäller det.

från något till något annat. i helgen var jag i borås hos min lilla storasyster. det var trevligt. köpte en ring och pratade om att anders svensson hade ombetts att ha en fettprocent på 15 %. han sa tydligen att det inte var ett liv så jag tror lille anders kilar stadigt med sina nuvarande procent.

nej vet ni vad! nu ska jag surpla i mig mitt te och dra mig mot min så kallade säng (herregud vad jag har blivit tant). vi ses (nej det gör vi ju inte men aaa ni fattar) imorgon kompisar! (eller kanske ska vi ses? en videoblogg vore ju himlans najs egentligen...) anywho! TTYL




goodnight Mr World

såååådäär jaa. godnatt alla små äppelknortar. nu ska jag och barbapapa sova. PUSS


i love you more than you will ever know
















just do it

“Too often we are scared, scared of what we might not be able to do, scared of what people might think if we tried, we let our fears stand in the way of our hopes. Why? There’s really no time to be afraid. You have nothing to lose and everything to gain. Everything.”



jag vet vem jag är när jag är hos dig

nedrans arslebananer vad ont jag har i tummen. de där sprickorna som sitter där har fått utstå allt från apelsiner och shampoooo till varmvatten och snöskyfflar. åååååååh

eftersom klockan har passerat tolv, tänkte jag berätta vad jag gjort idag. och lite andra intressanta saker också för den delen.
jag sov lite sådär mysigt länge, samtidigt som mamma dammsög mitt rum. sen fortsatte jag dagen med goda mackor och återupptäckte den fantastiska smaken av nyponsoppa. sen åt jag fiskpinnar, med lite citron. sen tittade jag på tv, och på tv, och på tv. här möblerade jag nog om rummet igen. sen skottade jag snö i värsta dunjackan, enda problemet var att det inte va sådär dunjackssvinkallt ute, så jag svettades nog lite tror jag. sen duschade jag lääänge, jag kan nog ha kissat också! efter det plockade jag fram en mysig kvällsmat, såg på när lars kristerz failade på fortet och diskade efteråt. SEN mina vänner, åt jag popcorn och tittade på en knastrig sällskapsresanfilm. sen hamnade jag av någon konstig anledning vid datorn.

det där var förmodligen första och sista gången jag skriver upp min dag i ord. den som plågade sig igenom min händelserika dag får en puss, alltså ingen riktig utan en låtsaspuss. PUSS



i'm just a hairy guy




några av alla frills jag har hittat...




Give me a head with Hair.
Long beautiful Hair.
Shining, gleaming, streaming, flaxen, waxen.
Give me down to there Hair.
Shoulder lenght or longer Hair.
Here baby, there Mama.
Everywhere Daddy Daddy Hair.


Give a home for the fleas in my Hair

har suttit i flera timmar och tittat på hår. det är lite sjukt. men jag är så fruktansvärt trött på mitt hår (precis som alla andra 17-åringar i detta lagom tjocka land) och måste göra NÅGOT. här nedan kommer mina alternativ:

- permanenta (detta är dock megadyrt för en fattig liten korv som jag och så är jag jätterädd för att jag kommer se ut som en pudel. vill ha stora fina lockar men det känns lite risky business assååå)
- färga hårt ljusbrunt (och på så sätt få bort det kissgula delarna av mitt hår, men som ibland ser sådär fint guldigt ut med rätt ljus men som oftast bara får mig att vilja dö lite)
- färga hårt lite sådär rött (inte stoppljusrött nu alltså, utan sådär fint rött)
- slinga mörkare slingor (men får det bort kisset?)
- klippa av typ 15 cm (men vill ha långt hår till studenten, Å andra sidan är det 1,5 år dit så det kanske hinner växa ut. sen så gillar jag långt hår jättemycket egentligen)
- klippa lugg (men jag minns inte om jag passar i det)
- klippa upp rejält (men gillar att jag kan fläta det så fint)

att något så världsligt som hår kan vara så komplicerat. hujedamej!





always choose life

det är typ kallt ute. och då menar jag kallt som i iskallt. och då är det ändå bara -10. hur kan man inte vänja sig vid kylan? hur kan man varendaste morgon frysa exakt lika mycket som dagen innan även om man har tre lager extra kläder på sig och dubbla vantar? det känns så ologiskt på nått sätt.

jag skulle kunna döda för sommar. aa fast nä. nu ljög jag nog. döda är så himla hemskt. jag kan inte ens smälla en mygga. och då ljuger jag inte. men ändå. sommar skulle sitta så himlans himlans fint. eller i alla fall vår. så att man kan ha sina converse igen. för efter förra vintern så har jag insett att det faktiskt är självplågeri att gå i converse en hel vinter. och jag är emot sånt. så aaaa nu får det gärna bli vår så att jag kan plocka fram mina lovers igen.
TACK PÅ FÖRHAND, GUD ELLER VEM DET NU ÄR SOM BESTÄMMER.


the pursuit of happiness

trots att det är torsdag, jag har haft 6 lektioner, det inte va god mat, jag har svenskaprov imorrn ochsåååvidareee, har det fortfarande vart en bra dag. liksom hur ofta är man glad efter en dödsdag i skolan.

förövrigt har jag inte kissat på hela tolv timmar idag. nytt årsbästa, iofs har det bara gått tretton dagar på det här fantastiska året, men det är lika mycket årsrekord för det!
imorgon ska jag besöka ett gym för första gången i mitt liv, tillsammans med världens bästa ronja. (jag hon är bättre än ronja rövardotter)

NU ÄR DET HALV ÅTTA HOS MIG, hihi

A clever person solves a problem, a wise person avoids it.

nu var det jättelängesen jag skrev något här. det beror på både det ena och det andra. men inte alls det första. det har bara varit lite sådär halvtomt i huvudet det sista. och när det är halvtomt så finns det liksom knappt något alls. och då är det svårt.

i alla fall så har det hänt otroligt mycket sen sist. jag har till exempel varit i skara. jag har till exempel varit vaken i 32 (inte nu alltså, utan i skara, som jag nu döpt om till the city that never sleeps. för aaa jag sov ju inte hehe) jag har till exempel gjort ett besök under vår röda fina bil (detta kan ha varit ofrivilligt eller inte. jag tänker inte säga vilket) jag har till exempel åkt pulka med min nya jacka (aaaa asså inte åkt pulka på min jacka, jag hade på mig jackan som man brukar ha jackor. den är blå också) jag har till exempel påbörjat min fjärde termin på gymnasiet (och har besämt att det nu är nedförsbacke). thats it people. nu vet ni hur det står till med eran alls favorit my.


i can't live in a world where you don't exist

här sitter jag med fingertopparna täckta av superlim, det kan man inte göra om man inte har fingrar täckta av superlim.
nu ska jag halka runt på vägarna med bilen och drömma lite om den fina sommaren. [faaast att vintern är så finobästovackerofantastisk så vill jag ha lite värmesolobrunaben]

life is a mystery

bara för att hålla bloggen vid liv, bara för att det är tvåtusenelva och bara för att skriva nåt...så skriver jag nåt. som sagt. men eftersom det är ett nytt år kan man börja med nåt nytt. typ som att lära känna varandra bättre, och bli som en enda stor familj, där alla är lyckliga och glada och äter jordgubbstårta och har roliga hattar på sig och springer runt i en kvadrat bara för att det är roligare än att springa i en cirkel. det blir mer kärlek till världen, och det är bra. riktigt bra!

psssst, jag ska försöka att inte bita på naglarna under det här åååret. wish me luck, hehe













RSS 2.0